Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca overvejer at operere Ter Stegen!

Skader - 26. juli 2020
Barca overvejer at operere Ter Stegen!

© AS


Marc-André ter Stegen er utvivlsomt blandt verdens bedste keepere, men han kan måske se frem til en længere pause fra fodbolden. Han har nemlig tidligere bøvlet med knæproblemer og ifølge spanske medier har det stramme coronaprogram fået problemerne til at vokse tilbage.

Det er omkring højre knæ, at Ter Stegen har haft problemer og han har derfor spillet på smertestillende, da der som sådan ikke er tale om en decideret, skade, som skal plejes, men det kan gå hen og tvinge klubben til at operere målmanden så han helt slipper for smertestillende og konstant bekymring omkring knæet. Det lader til at man nu er nået til et vendepunkt.

Han har døjet med knæproblemer i over et halvandet år. I starten af året tog han sig en pause som man håbede, ville være nok, og det var det da også for en stund, men her efter coronapausen er problemerne bare vendt tilbage og nu overvejer man kraftigt om en operation er nødvendigt for at Ter Stegen kan få det bedre. I så fald vil han skulle se til fra sidelinjen i 3-4 måneder.Umiddelbart vil Barca ikke foretage noget indgreb inden Barca er har spillet færdige i Champions League. I mellem tiden vil man dog beslutte sig for udfaldet og dermed kan Ter Stegen se frem til at misse en stor del af næste sæson, da den forventes at starte til september - altså en lille måneds tid efter Champions League, som på grund af coronavirussen er blevet rykket til august.

I januar tog man snakken op om hvorvidt en operation var nødvendig, men da man konkluderede, at han kunne spille på smertestillende, valgte han den vej i stedet, da han ellers ville gå glip af EM. Joachim Löw havde næppe udtaget en Ter Stegen ude af form efter en længerevarende skade til så stor en slutrunde. Desværre for alle fodboldfans blev EM dog udskudt til næste år og nu pønser Barca altså på at gribe ind og operere tyskeren efter denne sæson.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder