Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pjanic vandt mesterskabet med Juventus

Nyheder - 27. juli 2020Pjanic vandt mesterskabet med Juventus

© Miralem Pjanic


Miralem Pjanic har allerede skrevet under på sin Barca-kontrakt gældende for næste sæson. I mellem tiden var han i går med til at vinde Juventus' niende italienske mesterskab i træk - selvom titlen først kom i hus med to kampe igen, så er det ikke fordi, at Juventus svømmer i udfordringer i den hjemlige liga.

Ikke desto mindre havde Juventus altså matchbold i deres hjemmekamp mod Sampdoria i går, og den udnyttede de til fulde, da Pjanic assisterede Ronaldos mål til 1-0 kort inden pausen. Bernardeschi øgede til 2-0 med efter 67 minutters spil og så var mesterskabet for alvor kommet tæt på. Sampdorias Thorsby fik sit andet gule kort efter 77 minutter og det gav Juventus bedre betingelser.

Sampdoria pressede dog på og fik spillet Juventus langt ned, men det var hjemmeholdet, som var tættest på kampens tredje mål, da Ronaldo fik lov til at sparke et straffespark med et enkelt minut igen. Han valgte at kanonerede kuglen på overliggeren og således sluttede det 2-0 til Juventus, som sammen med Pjanic fik kørt mesterskabet i hus.

Pjanic blev skiftet ud med 10 minutter igen, men gjorde som altid rigtig fin figur inde på midtbanen.

Pjanic' kamp
78 minutter spiller
1 assist
76 præcise afleveringer
91% aflveringsrate
4 nøgleafleveringer
1 stor chance skabt


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder