Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Guendouzi for Coutinho

Transfermarked - 27. juli 2020
Avis: Guendouzi for Coutinho

©


Barca gør alt for at sende Philippe Coutinho videre i karrieren, da han på sin position på Camp Nou ikke slog igennem. Efter et ophold i tyske Bayern München, som afviste at købe brasilianeren fri, skal Barca nu ud og finde en klub, som er klar til at investere i Coutinho. Det er Arsenal måske.

Således lyder det i Sport, at Arsenal i første omgang pønsede på en lejeaftale, men nu har de forsøgt sig med et bud, som skal sikre dem Coutinho på en permanent aftale. 21-årige Matteo Guendouzi for Philippe Coutinho. Sådan lyder buddet - historien melder ingenting om en pose penge til Barca.

Til gengæld melder mindre troværdige Foot Mercato, at Barca ønsker Guendouzi og 50 millioner euro for Coutinho hvilket er noget mere på sin plads - men historien har intet konkret på sig.Matteo Guendouzi har mistet sin plads på Arsenals midtbanen og vurderes til at have en markedsværdi på omkring 40 millioner euro mens Barca ønsker 80 millioner euro for Coutinho. Derfor vil det aldrig give mening at bytte lige over - men Sport har altså ikke opsnappet om der skulle være en økonomisk gevinst i handlen for Barca.

Barca prioritet er helt klart at suge penge ud af Coutinho-handlen fremfor at bytte ham væk. Men i denne coronatid, hvor mange klubber har mistet mange penge, er det svært at finde en klub der er klar til at give 80 millioner euro for en spiller, som over en lang periode ikke har ramt det verdensklasse niveau, som han viste i Liverpool.

28-årige Coutinho spillede 76 kampe og scorede 21 gange for Barca før han blev udlejet til Bayern München. Her blev det til 34 kampe og ni mål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder