Annonce


Annonce

Annonce

Kun Piqué i centerforsvaret er klar mod Napoli

Champions League - 27. juli 2020




Quique Setién har ikke formået at få skabt et solidt fundament i bagkæden i denne sæson siden han overtog for Ernesto Valverde. Cheftræneren får nu endnu dårligere betingelser når han skal sætte sit hold til kampen mod Napoli i Champions League.

Ronald Araujo er blandt de B-spillere, som har gjort det godt mens han har fået chancen, men desværre gik han i stykker med en forstuvet ankel i går mod Sabadell i kampen om B-holdets oprykning, som dog glippede med et nederlag på 2-1. På grund af skaden må Araujo uden ligne forventes at være yderst tvivlsom til opgøret mod Napoli selvom han ikke officielt er meldt ude af kampen.

Samuel Umtiti er nærmest altid skadet og det vil han også være til kampen mod Napoli og under normale omstændigheder ville det da også være Clement Lenglet, som skulle spille i stedet for Umtiti, men desværre for Barca har Lenglet skadesproblemer og er ligesom Araujo tvivlsom til opgøret. Det kan ske, at begge bliver udtaget - men man kan næppe forvente, at de begge er på 100 procent til opgøret.

Det efterlader kun Gerard Piqué som den eneste spiller, der er fit for fight til kampen mod Napoli. Lenglet, Umtiti og Araujo døjer med skader og desuden har Arturo Vidal og Sergio Busquets karantæne - så hvis ikke kampen var svær nok i forvejen på grund af det tvivlsomme spil efter coronapausen, så er den det i hvert fald nu.

Kampen mod Napoli afvikles den 8. august. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kun Piqué i centerforsvaret er klar mod Napoli

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder