Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu: Vi har hentet syv spillere

Nyheder - 28. juli 2020Bartomeu: Vi har hentet syv spillere

©


Barca-præsident Josep Maria Bartomeu jubler over den trup, man er ved at skabe sig til næste sæson. Selvom der ikke er hentet det store ind, så har man allerede sikret sig syv nye spillere til truppen til næste sæson og mens adskillige navne stadig nævnes, så har Bartomeu valgt at udskyde alle nye signings til efter Champions League.

- Vi har allerede nye spillere i truppen. I januar tog vi nogle spændende valg for fremtiden og siden da har folk fået øjnene op for deres kvalitet. Pedri er ung med et forrygende talent. Trincao var ganske ukendt da vi købte ham i januar, men i dag er han Europas bedste U21-spiller, fortæller Bartomeu og følger op:

- Matheus Fernandes har ikke spillet så meget på grund af administrativt arbejde med at komme til Spanien, men han har allerede vist sin kvalitet. Pjanic er en spiller, som ikke kommer til at mangle noget for at falde til. Og så er det spændende med B-spillerne Araujo, Riqui Puig og Ansu Fati, som helt sikkert kommer op på førsteholdet.De syv 'nye' signings
Pedri
Francisco Trincão
Matheus Fernandes
Miralem Pjanic
Ronald Araujo
Riqui Puig
Ansu Fati

Araujo, Riqui Puig og Ansu Fati har allerede fået spilletid på førsteholdet og har vist omverden, hvad de er lavet af. Specielt Puig og Fati har vist sig flot frem mens Araujo først her til sidst i sæsonen har fået spilletid med høj kvalitet til følge. Pedri og Trincão har for deres respektive klubber vist tårnhøjt niveau mens Miralem Pjanic netop har vundet Serie A med Juventus.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder