Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Beckham opgiver ikke: Vil have Suárez

Transfermarked - 29. juli 2020
Beckham opgiver ikke: Vil have Suárez

©


David Beckham har gang i en god ting i Miami, hvor han som ejer af fodboldklubben Inter Miami hele tiden forsøger at bygge på. Han har længe været interesseret i at hente Luis Suárez til klubben når angriberen føler at tiden er inde til at stoppe i Barca.

Suárez selv har aldrig lagt skjul på, at han godt kunne finde på at afslutte karrieren i USA, for også at opleve den del af verden. Han er i dag 33 år, men ifølge engelske medier har David Beckham tænkt sig at tilbyde Suárez en kontrakt på op til fire år. Beckham er ikke i tvivl om, at han kan skabe en enorm dynamik på holdet hvis han formår at hente en profil som Suárez til klubben.

I Barca har Suárez en kontrakt der løber i endnu et år, men den kan automatisk blive forlænget såfremt uruguayaneren spiller over halvdelen af næste sæsons kampe - til gengæld kan Suárez selv sige stop hvis han har planer om at begive sig videre i karrieren. Hvis den dag skulle komme, så er MLS absolut en kandidat.

Siden Suárez ankom til Barca i 2014 har han spillet 281 kampe med 196 mål til følge hvilket gør ham til klubbens tredjemest scorende nogensinde. Han spiller i gennemesnittet 46 kampe pr. sæson, så der er ingen tvivl om, at han lige i øjeblikket nyder sin spilletid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder