Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca forhører sig om De Sciglio

Transfermarked - 30. juli 2020
Avis: Barca forhører sig om De Sciglio

©


Barca er godt i gang med at køre sig selv i stilling til efter Champions League, hvor man for alvor begynder at købe ind og sælge ud. Lige nu foregår alt bag kulissen, og ifølge Tuttomercato har Barca åbnet kontakt til Juventus for Mattia De Sciglio, som catalanerne længe har været interesseret i.

Barca er interesseret i De Sciglios alsidighed og med 27 år på bagen er der nok fodbold tilbage i italieneren, som vurderes til at koste et sted mellem 10 og 20 millioner euro. De Sciglio har kun spillet med i 11 kampe for Juventus i denne sæson - heraf otte som startere - mens skader har holdt ham ud over flere perioder.

Tuttomercato erfarer, at Barca har fået positive rapporter på De Sciglio og at man derfor har åbnet snakken med Juventus omkring et eventuelt skifte. Man forhørte sig også omkring ham, da man forhandlede om Arthur og Pjanic, men man aftalte at lade sagen ligge og tage den op igen til august.

Barca og Juventus lever stadig i Champions League og har en vigtig kamp forude. Barca fik 1-1 ude mod Napoli og tager imod italienerne om en lille uges tid på Camp Nou mens Juventus tabte 1-0 ude mod Lyon og derfor har de ryggen mod muren. Efter at have vundet Serie A tabte Juventus 2-0 til Cagliari i aftes.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder