Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

UEFA: CL-returkamp på Camp Nou kan flyttes

Champions League: Af Sajad Koftan - 30. juli 2020
UEFA: CL-returkamp på Camp Nou kan flyttes

© UEFA


FC Barcelona skal forsøge at overvinde det italienske storhold Napoli når Champions Leagues ottendelsfinaler genoptages efter COVID19-udskydelserne - dog melder det europæiske fodboldforbund, UEFA, om udskydelsesplan, som kan tages i brug hvis nødvendigt.

Corona-bekymringen er atter vendt tilbage i Spanien og især i Catalonien, hvor spredningen igen er blusset op blandt den fodboldhungrende catalanske befolkning - noget som har medført nye nedlukninger i Barcelona.

Derfor overvejer UEFA nu at flytte FC Barcelonas returopgør mod Napoli så kampen istedet finder sted i Guimarares eller Oporto i Portugal, hvis dette bliver nødvendigt, selv i sidste øjeblik, beretter UEFA´s bestyrelsesmedlem, Evelina Christillin, til radiostationen Radio Punto Nuovo.

- Guimaraes og Oporto er lokationer i Portugal som står klar til at gennemføre ottendelsfinalerne, hvis det bliver nødvendigt at flytte kampen fra Camp Nou.

- Lige nu står det stadig fast at kampen spilles på Camp Nou. Dog kan tingene ændre sig hvis vi bliver frarådet til at gennemføre opgøret i Barcelona. Vi har en Plan B, som vi sætter igang hvis den spanske regering siger stop, sagde UEFA´s medlem til radio-stationen.

FC Barcelona er ellers særdeles godt kørende på hjemmebane i Europa, hvor de rider på ualmindelig flot ubesejret bølge.

Holdet har ikke tabt på hjemmebane i 35 europæiske opgør - siden 2013.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder