Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Napoli: Forstår ikke at vi skal spille i Barcelona

Champions League - 30. juli 2020Napoli: Forstår ikke at vi skal spille i Barcelona

©


Polemikken vokser og det samme gør chancen for at Barca ikke får fordelen af hjemmebanen mod Napoli i returkampen i Champions League. Efter 1-1 på udebane har Barca fine kort på hånden inden returkampen, men det bliver ikke helt den samme fordel, da der ingen tilskuere må være på lægterne.

Barca gjorde det klart over for UEFA, at så længe det er sundhedsmæssigt forsvarligt, så vil man under alle omstændigheder spille returkampen på Camp Nou. For Barca-spillerne er det en klar fordel, at man møder ind på sit eget stadion med de vante omgivelser og selvom den catalanske sundhedsminister har bekræftet, at det lige nu er forsvarligt at spille kampen på Camp Nou, så er Napolis præsident uforstående.

- Jeg forstår ikke hvorfor vi skal tage til en by, hvor der er store problemer lige nu, fortæller Napoli-præsidenten Aurelio De Laurentiis om situationen ifølge Marca og følger op:- Man hører mange dårlige historier fra Spanien og UEFA ignorerer bare problemet. Jeg ringer til dem (UEFA) hele tiden, det er pinligt. Hvor lang tid ville det tage at sige, at vi spiller kampen i Portugal, Tyskland eller Schweiz? Det er som om, at vi er tilbage i skolen - ingen hos UEFA kender til noget, raser han videre.

UEFA har bekræftet, at hvis det stikker helt af, så har man allerede gjort en plan B klar. Men som det ser ud lige nu, så er kampen fortsat bekræftet til at blive spillet på Camp Nou den 8. august.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder