Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé følte ubehag - ude mod Napoli

Skader - 31. juli 2020Dembélé følte ubehag - ude mod Napoli

© FC Barcelona


Der var været forsigtige forlydenheder om, at Ousmane Dembélé måske bliver en del af truppen til Champions League-kampen mod Napoli, men det ser ud til, at man i Barca har streget den mulighed: Således har Dembélé nedsat intensiteten i sin træning.

Dembélé har trænet for sig selv med en bold ved fødderne de seneste på dage. Klublægerne holder øje med ham hver dag og indtil videre er alt gået fint - lige indtil han under tirsdagens og onsdagens træning begyndte at føle ubehag i det ene lår, ifølge AS. Derfor valgte man at omjustere træningsprogrammet og om torsdagen trænede han med mindre fart og intensitet.

Man ønsker ikke at smide Dembélé for løverne alt for tidligt, men det handler ikke kun om at sende ham i kamp for tidligt. Træningen skal tilpasses hans krop således han ikke får endnu et tilbagefald, som har været historien med franskmanden siden han landede i Barca i 2017.

Efter forskrækkelsen tirsdag og onsdag har man valgt at droppe muligheden for at han kan komme med i truppen til kampen mod Napoli. Det lader til at være for tidligt og kun hvis Barca slår Napoli ud, er der chance for at se Dembélé i en eventuel kvartfinale mod vinderen af Bayern og Chelsea, hvor tyskerne fører med 3-0 efter den første kamp.

Man skal dog ikke ligge alt for meget i den ubehag, som Dembélé følte tidligere på ugen. Da han stod på træningsbanen i går lignede han ikke en ramt spiller - men mere en spiller, som kæmper hårdt for at komme tilbage. Der er altså ikke tale om en skade eller et tilbageslag - Dembélé er på vej tilbage og hvis ikke det bliver mod Napoli, så bliver det i kampen efter.Se en video fra gårsdagens træning her, hvor Dembélé træner med boldSpar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder