Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu: Respektløst af Arthur

Nyheder - 1. august 2020
Bartomeu: Respektløst af Arthur

©


Brasilianske Arthur er så rasende på Barca, at han valgte ikke at møde ind til træning efter en uges pause da ligaen sluttede. Quique Setién valgte at give alle spillere i truppen en håndfuld fridage inden de i tirsdags mødte ind til træning - men det blev altså uden Arthur.

Han valgte at blive hjemme i Brasilien, og mens medierne har opsnappet den ene historie efter den anden omkring situationen, så har præsident Bartomeu nu taget bladet fra munden og talt ud. Han er bestemt ikke tilfreds med Arthurs valg.

- Det, som Arthur har gjort, er respektløst over for klubben og hans holdkammerater. Det er ikke acceptabelt. Han ringede til klubben og sagde 'Jeg kommer ikke tilbage. Jeg bliver i Brasilien'. Det er hans beslutning - men der var ingen, som gav ham tilladelse til det, fortæller Bartomeu og følger op:- Vi taler om en spiller, som ikke kan forlænge sin kontrakt med Barca fordi, at han krævede for mange penge. Han fik et bedre tilbud og da Barca ikke kunne matche tilbuddet, valgte han at skifte. Vi aftalte, at han ville blive indtil Champions League var færdigspillet og at han ville være en del af holdet indtil da. Han er en spiller, som er vigtig for truppen og derfor kan han hjælpe os.

Der er ikke mange, som tror på Bartomeus forklaring omkring det tilbud, som Arthur fik. Langt de fleste medier rapporterede i sin tid om, at Arthur to gange personligt ringede til Juventus for at afvise deres tilbud, da han ville blive i Barca. Men Barca valgte at presse ham ud ved at køre hårdt på ham og bede ham om at acceptere Juventus' tilbud, hvilket han til sidst gjorde. Og således skrev han under på en ny kontrakt og skifter når denne sæson er slut.

23-årige Arthur kom til Barca fra Grêmio. I Barca er det blevet til 72 kampe og fire mål - og selvom han er berettiget til at spille i Champions League i denne sæson, så sker det næppe.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder