Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Inter om Messi: Bare en fantasi

Transfermarked - 2. august 2020Inter om Messi: Bare en fantasi

©


Der har på det seneste været vedvarende rygter om, at Inter skulle være klar til at hente Lionel Messi. En astronomisk løn kunne argentineren se frem til at hæve, men igen lader det til at rygterne ikke har haft sandhed i dem. I hvert fald afviser Inter totalt muligheden for det.

- Vi skal være realistiske. Det er utopisk. Alle ville elske at have Messi, men det er respektløst at fylde mere benzin på bålet. Det er bare en fantasi - vi skal tilbage til realiteten; alle ved, at Messi er en god spiller, men han spiller for Barca, fortæller Inter CEO Giuseppe Marotta ifølge Sky.

- Barca er det perfekte sted for Messi og som jeg ser det, så stopper han også karrieren i Barca, fulgte Marotta yderligere op efter Inters bomstærke 2-0-sejr ude mod Atalanta i aftes som sikrede dem andenpladsen bare ét point fra mestrene fra Juventus.

De vedvarende rygter havde både kontraktlængde, løn og grund med på sig, da de begyndte at køre rundt i aviserne. Seneste gang, at rygterne om Messi til Inter begyndte at florere, var Messi selv ude på Instagram og skyde dem ned - denne gang er det Inter CEO Giuseppe Marotta, som skyder rygterne ned.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder