Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca vil lave en ny byttehandel med Juventus

Transfermarked - 2. august 2020Avis: Barca vil lave en ny byttehandel med Juventus

© NurPhoto / Getty Images / Jose Breton


Barca er blevet skudt ned fra alle sider, da de valgte at sende Arthur til Juventus, som til gengæld sendte Miralem Pjanic den anden vej. At skifte en ung spiller ud med en ældre spiller var bestemt ikke noget, som Barcas fans var vilde med. Nu ligner det, at Barca er i gang med at lave en omvendt byttehandel.

Således ønsker Barca at se 23-årige Rodrigo Bentancur i Barca-trøjen og for at få fingrene i ham, er man klar til at sende 32-årige Ivan Rakitic den anden vej. Det lyder naturligvis som en rigtig fin handel - men der er mere i det end som sådan. Barca sender nemlig Rakitic og en stor pose penge på 223 millioner kroner til Juventus for at få fingrene i Bentacur.

Ifølge Calciomercato er der allerede snak mellem de to klubber for en mulig aftale. Klubber i dag har det med at kigge på eventuelle byttehandler for at få fingrene i de spillere, som ønsker, da pengepungen ikke er så fyldt længere på grund af de manglende indtægter som følge af coronavirussen.

Rakitic' kontrakt med Barca udløber om ét år og til den tid kan han forlade klubben gratis. Allerede til januar må han frit forhandle med de klubber, han ønsker, uden at tale med Barca om det først. Derfor skal han ud af klubben denne sommer hvis Barca vil få noget ind for ham - og det er netop det, som Barca ønsker. Derfor ligner det endegyldigt, at Rakitic forlader klubben denne sommer.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder