Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur står foran klubbens største bøde nogensinde

Nyheder - 2. august 2020
Arthur står foran klubbens største bøde nogensinde

©


Arthur nyder lige nu livet hjemme i Brasilien. Hvis han fulgte sin plan, så skulle han være i Barcelona lige nu for at forberede sig til Champions League-kampen mod Napoli, men han har totalt afvist at spille for Barca igen og valgte derfor at blive hjemme i Brasilien fremfor at møde ind til træning.

Noget atypisk gik præsident Bartomeu ud i et interview med Sport og stemplede Arthur som 'respektløs'. Det er absolut ikke hver dag man ser en præsident kalde sin egen spiller for respektløs, men Arthur hæver sig lige nu over klubben og forsøger at spille sit eget spil - noget der aldrig må ske i en klub.I den kommende uge drager Arthurs advokat til Barcelona for at finde hoved og hale i sagen med Barca, og under alle omstændigheder skal Arthur straffes for det show, han har sat i gang. Ifølge Sport er der tale om, at Arthur kan se frem til at modtage klubbens absolut største bøde nogensinde. Typisk er det små bøder for at komme for sent til træning eller til kamp, men at blive væk fra træning som forberedelse til en kamp kommer til at koste dyrt for Arthur. Hvad bøden bliver vides ikke.

Barca gav Arthur chancen for at komme til Barcelona og tale ud om sagen og sammen finde en løsning, hvor man mødes på midten, men Arthur var klar i mælet da han ringede til klubben: Jeg bliver i Brasilien, slog han fast, ifølge præsident Bartomeu. Således kommer man næppe til at se ham på banen mod Napoli om under en uge.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder