Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu: Tænkte aldrig på at fyre Setién

Nyheder - 2. august 2020Bartomeu: Tænkte aldrig på at fyre Setién

©


Quique Setién var under gevaldigt pres i slutningen af ligaen, da han slet ikke kunne få sine spillere til at spille sammen. Taktisk var Barca langt væk og man endte da også med at smide førstepladsen og tabe ligaen i løbet af de sidste 11 kampe.

Undervejs i forløbet forlød det i adskillige medier, at præsident Bartomeu havde besluttet sig for at fyre Setién såfremt han ikke vandt ligaen. Der var endda en hel plan klar med at hyre B-træner Garcia Pimienta, som skulle føre holdet videre i Champions League, men med seks dage til kampen mod Napoli er det naturligvis ikke realistisk, at Setién bliver fyret. Og Bartomeu tænkte da heller aldrig på det.

- Setién har en kontrakt her. Da vi hentede ham forklarede vi, at det var et projekt for denne sæson og næste sæson. At dømme en træner ud fra et par måneder midt i en pandemi, er ikke klogt. Som Vidal sagde 'spillerne har haft meget lidt tid til at arbejde sammen med træneren', fortæller Bartomeu i et interview med Sport og følger op:

- Nej (jeg overvejede ikke at fyre Setién), slet ikke. Jeg ved, at der var snak om, at hvis han ikke vandt de næste to kampe, så ville han blive erstattet med Pimienta, men vi talte aldrig om det; hverken med Abidal, Planes eller bestyrelsen. Setién er vores træner.

- Vi har slet ikke talt med nogen - heller ikke Laurent Blanc. Jeg har talt med Xavi, men det er fordi, at vi har et godt venskab, men han skrev under på en ny kontrakt med sin nuværende klub. Xavi kommer til Barca en dag - men først når han selv ønsker det. Hvem end der bringer ham her til gør kun klogt i at gøre det.

Barca spiller mod Napoli på lørdag. Kampen er statdig bekræftet til at blive spillet på Camp Nou, men UEFA har bekræftet, at man har en plan B i nødstilfælde.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder