Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu bekræfter: Vi henter ikke Neymar

Transfermarked - 2. august 2020Bartomeu bekræfter: Vi henter ikke Neymar

© AFP


Nu er der lagt låg på. Barca forsøger ikke at hente Neymar denne sommer, selvom alt ellers har tydet på det. Der er simpelthen ikke penge nok i omløb og Barca-præsident Josep Maria Bartomeu bekræfter, at man ikke forsøger at hente ham. I et længere interview med Sport kom han også ind på Lautaro Martinez.

Barca har længe været sat i forbindelse med Neymar og Lautaro Martinez, hvor Neymar skal ind på venstrekanten mens Lautaro skal erstatte Suárez. Det ser dog ikke ud til at det kommer til at gå som planlagt. Coronavirussen har nemlig kostet Barca 1,5 milliarder kroner og umiddelbart er der ikke råd til at hente Neymar.

Er det muligt at hente Neymar?
- I den nuværende situation er det ikke, nej. Desuden vil PSG heller ikke sælge hvilket også giver mening, da Neymar er blandt verdens bedste spillere. Sidste sommer forsøgte vi på at hente Neymar, men denne sommer kommer vi slet ikke til at forsøge.- Klubben har mistet 1,5 milliarder kroner mellem marts og juni. I 2020/2021-sæsonen forventede vi at tjene 8 milliarder kroner, men det er nu sat ned med 30%. Hvis situationen ikke bliver forbedret med fans på lægterne, eller museer og butikker der åbner, så fortsætter vi med at tabe penge. Det betyder, at vi skal evaluere vores udgifter; hvad kan vente og hvad er nødvendigt.

Henter Barca Lautaro Martinez?
- Vi har talt med Inter om Lautaro de seneste par uger, men vi har sat det hele på standby efter gensidig forståelse. Den nuværende situation tillader ikke store transfers.

Således må Barca nu vurdere hvad der er vigtigt for den kommende sæson og hvad man kan vente med. Neymar og PSG gør sig lige nu klar til at møde Atalanta i Champions League mens Barca gør sig klar til at møde Napoli. Først efter Champions League forventes der at komme aktivitet på transfermarkedet.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder