Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Rakitic smutter for 10 mio. euro

Transfermarked - 3. august 2020
Medie: Rakitic smutter for 10 mio. euro

© Christian Bertrand / Shutterstock


Ivan Rakitic skal sælges denne sommer hvis Barca har forhåbninger om at få nogle penge for ham. Hans kontrakt udløber nemlig om et år og til den tid kan han skifte gratis. Et skiftet finder ikke sted før Barca er færdige med Champions League, men herefter stiger aktiviteten på transfermarkedet gevaldigt.

Barca har forsøgt at sende Rakitic på transferlisten for 20 millioner euro, men ifølge Mundo Deportivo har ingen bidt på. Sevilla er interesseret i at hente Rakitic tilbage til den klub, som han spillede for fra 2011 til 2014.

Til gengæld får Barca næppe 20 millioner euro for ham. Sevilla er klar over, at Barca skal sælge ham denne sommer og andalusierne tilbyder således kun 10 millioner euro. De er ikke interesseret i at smide for mange penge, da Rakitic trods alt også er blevet 32 år.

Faktisk er der spanske historier om, at Sevilla ikke vil give mere en fem millioner euro hvilket er langt fra de 20 millioner euro, som Barca kræver. Ikke desto mindre forventes Rakitic at blive solgt denne sommer og det er sjældent set, at Barca får sin vilje under ledelse af Bartomeu og derfor ligner et salg på 10 millioner euro en realistisk situation.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder