Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca afviser kæmpebud på Trincao

Transfermarked - 3. august 2020Avis: Barca afviser kæmpebud på Trincao

© GETTY IMAGES


Tilbage i januar sikrede Barca Francisco Trincaos underskrift og han skifter derfor til klubben denne sommer. Efter at have afsluttet en god sæson i Braga, har Trincao for alvor slået sit navn fast og nu begynder andre klubber så småt at røre på sig. Barca har allerede modtaget et bud på ham før end han har trukket i Barca-trøjen.

Barca købte ham for 31 millioner euro for et halvt års tid siden, men har modtaget et bud på 60 millioner euro på ham. Barca valgte at afvise, da man har store planer for den offensive spiller. Desuden har Barca udstyret Trincao med en frikøbsklausul på 500 millioner euro for at holde øvrige klubber væk. Det betyder dog ikke at man ikke kan forhandle en mindre pris hjem.

Det er superagenten Jorge Mendes, som blandt andet også har Cristiano Ronaldo under sine vinger, der tog fat i Barca med et enormt bud fra en anden klub. I Barca er man dog glade for at have kapret Trincao og det fortæller prisen på 31 millione euro da også. Man håber, at han kan være med til at sætte gang i offensiven, som nærmest er ikke-eksisterende hvis ikke Messi rammer dagen.

- Jeg jagter mål og assist i håbet om at hjælpe holdet. Jeg genser mine egne kampe for at forbedre mig. Min plan er at skabe mit eget navn i fodboldens verden, udtalte Trincao i forbindelse med skiftet til Barca.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder