Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldinho bliver nabo til Messi

Nyheder - 4. august 2020
Ronaldinho bliver nabo til Messi

©


Ronaldinho befinder sig lige nu i Paraguay, hvor han er tilbageholdt med fodlænke på et hotel. Han blev taget i at rejse ind i landet med et falsk pas og blev siden smidt i fængsel, men formåede at arbejde sin vej ud således at han kunne bruge tiden på et luksushotel fremfor i fængslet.

Siden er det gået godt for Ronaldinho, og han forventes snart at blive løsladt sammen med sin bror, som i øvrigt også blev tilbageholdt for at rejse ind med et falsk pas. Nu kan Lionel Messi se frem til at få sin gode brasilianske ven som nabo - igen.

Da Ronaldinho var aktiv i Barca havde han hus i Castelldefels som mange andre stjerner har det, og det er da også her, at Messi i dag bor. Han har udbygget sit gigantiske hus og er i den grad faldet til - og nu kan han se Ronaldinho opkøbe nabohuset. Således er planen, at Ronaldinho rejser hjem til Porto Alegre for at bruge tid med sin familie straks som han bliver løsladt.

Herefter tager han turen til Barcelona for at købe nabohuset og slå sig ned. Det fortæller ESPN. Udover, at Ronaldinho kommer tæt på Messi, så kommer han også tæt på Luis Suárez, som også bor tæt på Messi. Desuden lejer Coutinho et hus i området, men det må ventes, at han ikke vender tilbage, da Barca forsøger at sælge ham.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder