Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Trincao og Pedri ankommer næste uge

Nyheder - 4. august 2020Trincao og Pedri ankommer næste uge

©


Selvom indeværende sæson ikke er slut endnu til trods for at vi netop har ramt august, så er man allerede godt i gang med planlægningen til næste sæson og nu er der også lagt en plan for de to nye, unge spillere Pedri og Francisco Trincao.

Begge spillere lander i Barca i næste uge og træner med fra den 12. august. 17-årige Pedri kommer fra Las Palmas for 5 millioner euro mens Trincao kommer fra Braga for 31 millioner euro. Desuden har Barca allerede afvist et kæmpe bud på 60 millioner euro for Trincao, da man ser et stort potentiale i ham og derfor ønsker man ikke at slippe ham.

Derudover lander Carles Aleña, Oriol Busquets og Matheus Fernandes også i Barca næste uge. Der er ingen af de fem spillere, som er spilleberettiget i Champions League og hvis Barca slår Napoli, så er der altså ingen af de fem, som spiller med i den resterende del af turneringen i Portugal.

La Liga 2020/2021 indledes umiddelbart den 12. september, men Barca kan komme ind i turneringen lidt senere såfremt de kommer langt i Champions League - startdatoen kan også blive udskudt og endnu er intet konkret.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder