Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arteta vil forsøge at lokke Rakitic til Arsenal

Transfermarked - 4. august 2020Arteta vil forsøge at lokke Rakitic til Arsenal

©


At Ivan Rakitic er på vej videre i sin karriere er ingen hemmelighed. I Barca forsøger at man at køre yngre spillere i stilling for fremtiden og det betyder blandt andet at Rakitic må give sin plads. Han har ikke haft nogen fast plads på banen i over et år, og denne sommer må han med al sandsynlighed vinkel farvel til Camp Nou.

Nu melder Sport, at Arsenals cheftræner Mikel Arteta vil forsøge at lokke kroaten til Premier League fremfor at tage tilbaget til Sevilla. Angiveligt er Arteta stor fan af Rakitic, og træneren tror på, at kroatens erfaring kan booste Arsenals midtbane efter en trist sæson i Premier League med en skuffende ottendeplads.

Mediet påpeger, at Arteta har været i kontakt med Rakitic og lovet ham en nøglerolle på holdet, men Rakitic skulle have afvist, da hans interesse ikke ligger i Premier League - men i stedet i Serie A eller en anden spansk klub - heriblandt Sevilla.

Rakitic har ét år tilbage af sin kontrakt og det er dermed på høje tide, at Barca sælger ham hvis de har tænkt sig at suge nogle mønter ud det. Selv ønsker han at blive på Camp Nou og kæmpe for sin plads, men for tredje sommer i træk har han fået beskeden om, at tiden er ved at være inde.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder