Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Leicester forsøgte at kapre Trincao for 60 mio. euro

Transfermarked - 4. august 2020Leicester forsøgte at kapre Trincao for 60 mio. euro

©


I går kom det frem, at Francisco Trincao pludselig var et interessant emne i Premier League, hvor en klub havde afsendt et kæmpe bud gennem hans agent Jorge Mendes. I dag er det dukket op i adskillige medier, at den klub var Leicester. Buddet blev pure afvist.

Barca købte Trincao for 31 millioner euro, men allerede før, at han var landet i Barcelona, havde Leicester budt voldsomme 60 millioner euro på ham. Barca valgte dog at afvise straks, da man ser Trincao som en potentiel spiller for fremtiden. Han har allerede vist stort potentiale hos Braga og nu håber Barca at kunne udvikle ham yderligere.Oprindeligt skulle Trincao have stået klar i Barca den 1. juli, men da den portugisiske sæson blev forlænget på grund af coronavirussen, lander han først i byen om nogle dage. Wolverhampton forsøgte angiveligt også at kapre Trincao - dog på en lejeaftale. Det blev dog klart afvist af Barca. Han har også tidligere været rygtet til Atalanta, men endte altså i Barca.

Trincao scorede otte mål og lagde op til otte i sine 27 ligakampe for Braga denne sæson. Han debuterede for Braga i slutningen af 2018 og har altså lige siden stormet ind på den store scene og kan nu se frem til at spille med Messi, Suárez og de øvrige Barca-sterner.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder