Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: West Ham er tæt på Braithwaite

Transfermarked - 4. august 2020Avis: West Ham er tæt på Braithwaite

©


Martin Braithwaite er meget tæt på at være fortid i Barca, erfarer Mundo Deportivo. Barca hentede danske Braithwaite ind for et halvt års tid siden, da Ousmane Dembélé gik i stykker og måtte lade sig operere. Efterfølgende blev det bekræftet, at han var ude i op til seks måneder.

Når en spiller i La Liga er ude i mindst fem måneder, så må klubben købe en erstatning under visse vilkår. Derfor hentede Barca Braithwaite, som startede som lyn og torden, men gassen er så småt gået af ballonen og i dag taler man ikke nær så meget om ham som i starten. Primært fordi, at han ikke får spilletid og når han får det, så har det ikke været afgørende nok til at få genvalg.Barca har angiveligt besluttet sig for at sælge Braithwaite og nu meldes Mundo Deportivo, at Barca er i avancerede forhandlinger med engelske West Ham, som netop klarede frisag i Premier League, da de landede fem point over nedrykningsstregen. Dermed er der udsigt til spilletid i Premier League for Martin Braithwaite såfremt alle parter kan nå til enighed.

Barca købte Braithwaite fri fra sin kontrakt i Leganés for 18 millioner euro, men er netop nu enig med West Ham om en pris på 20 millioner euro. Dermed tjener Barca to millioner euro på handlen såfremt Mundo Deportivos tal naturligvis stemmer overens med virkeligheden. Skiftet ventes at gå igennem efter Champions League er færdigspillet, hvor Braithwaite i øvrigt ikke må spille med.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder