Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Perez: Jeg fortjente ikke at blive solgt

Transfermarked - 5. august 2020Perez: Jeg fortjente ikke at blive solgt

©


Carles Perez har talt med EFE, hvor han kommer ind på situationen omkring sit skifte til AS Roma. Angriberen var netop ved at bryde igennem på førsteholdet, da ledelsen lige pludselig valgte at sælge ham. Han er glad for at være i Roma, men erkender, at han ikke fortjente at blive solgt.

Perez scorede sit første Barca-mål mod Real Betis for et år siden og var ofte en del af truppen til kampene indtil han pludselig blev solgt. Til trods for at han over adskillige år viste sin kærlighed til Barca ved at afvise flere tilbud, væltede det hele da han fik besked på, at klubben ville sælge ham.

- Siden U16 modtog jeg en masser tilbud - nogle fra England og Italien. Selv da jeg var på Barcas B-hold fik jeg tilbud, men jeg afviste altid, da jeg ønskede at triumfere på førsteholdet, forklarer Perez til EFE og følger op:

- Jeg fik flere chancer og jeg synes selv, at jeg greb dem så godt, som jeg kunne. Jeg fik endda en kontrakt på førsteholdet. For mig var det en overraskelse, da de pludselig ville sælge mig. Jeg følte ikke, at jeg havde fortjent det - men sket er sket og jeg er glad i Roma nu.

Efter 55 B-kampe og 13 kampe for førsteholdet, rykkede Perez til AS Roma den 30. januar i år. Han har hidtil spillet 14 kampe og scoret 2 gange.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder