Annonce


Annonce

Annonce

Positiv udvikling inden CL-kampen mod Napoli

Champions League - 5. august 2020




De seneste par uger har budt på ekstrem stigning af coronavirus i Spanien og Barcelona hvilket har fået Napolis præsident, Aurelio De Laurentiis, helt op i det røde felt, da UEFA ikke har rykket kampen. Nu er der dog positivt nyt inden kampen om ganske få dage.

Champions League nærmer sig med hastige skridt og allerede i weekenden skal Barca i spil når de hjemme på Camp Nou skal forsøge at slå Napoli ud af turneringen efter 1-1 på udebane. Sundshedssekretær Josep Maria Arimón har taget en snak med RAC1 forud for opgøret.

- Kampen kan sagtens blive spillet. Situationen denne uge er meget bedre end i sidste uge og derfor kan kampen godt blive spillet bag lukkede døre, hvor der på stadion maksimalt må være 350 mennesker til stede, fortæller Josep Maria Arimón.

Med bare få dage til kick off ligner det altså at Barca får fordelen af de vante omgivelser inden kampen mod Napoli, hvor man dog ikke får fordelen ved at have 90.000 fans på lægterne. Kampen sparkes i gang lørdag klokken 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Positiv udvikling inden CL-kampen mod Napoli

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder