Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Guardiola: Klopps Liverpool den hårdeste modstander

Nyheder - 5. august 2020Guardiola: Klopps Liverpool den hårdeste modstander

©


Manchester City-chefen Pep Guardiola fortæller, at Jürgen Klopps Liverpool har givet ham den største udfordring i hans trænerkarriere, men at kampene mod Real Madrid gjorde ham til en bedre træner. Det fortæller han i en snak med DAZN.

Manchester City tog det engelske mesterskab i 2018/2019, men sluttede voldsomme 18 point bag Liverpool denne sæson. Klopp har været en kendt udfordrer til Pep, da de også har mødtes i tysk fodbold, da Pep Guardiola var chef i Bayern München mens Klopp sad på tronen i Dortmund.

Derudover løb Pep Guardiola også ind i Real Madrid mange gange som træner i Barca, men det er Klopps Liverpool, som har været bedst.

- Den sværeste modstander, som jeg har mødt, er Liverpool fra sidste år, fortæller Pep Guardiola i sin snak med DAZN og følger yderligere op:- De har taget sig af mange rekorder og når man lader sig dominere, så kommer man ikke ud af det. Når du dominerer dem, så formår de at finde plads ud af ingenting som ingen andre kan det.

- De er utrolig hurtige til at falde tilbage og strategisk set er de uhyre stærke. Spillernes mentale tilstand er perfekt. Klopp er den træner, som har fået mig til at tænke mest over hvordan jeg kan slå hans hold, erkender Guardiola.

- Jeg har altid sagt, at Real Madrid er et stærkt hold og de hjalp mig til at blive en bedre træner med hårde kampe mod Mourinho, Pellegrini og de andre trænere, fortæller Guardiola om sin tid, da han var træne i Barca.

- Men for mig har Liverpool været det sværeste hold at spille imod. De første år, da jeg komtil England, var Liverpool lidt svagere end de er i dag mens Real Madrid var stærkere.

Desuden påpeger Guardiola også at han er glad for at se Zidane gøre det godt, da det bidrager til konkurrencen i fodboldens verden.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder