Annonce


Annonce

Annonce

Messi hylder Casillas efter stop

Nyheder: Af Lars Ravn - 5. august 2020




Tirsdag meldte den tidligere spanske landsholdsspiller og Real Madrid spiller Iker Casillas ud, at han stopper sin aktive karriere efter sommeren.

Casillas har flere gange i løbet af sin karriere stået over for Barcelona og Lionel Messi. Nu har Messi så været ude og hylde den tidligere Real Madrid målmand.

- Iker har stoppet sin karriere, men det er lang tid siden, at han har skrevet sig ind i fodboldens historie. Det er ikke kun fordi han var en stor profil, men fordi han vandt alt der var at vinde på internationalt niveau, udtaler Messi til AS.

- Du var en spektakulær målmand, og du var en hård modstander. Men når jeg ser tilbage på det, var det en god rivalisering, som gjorde, at vi begge måtte overpræstere hver gang vi mødte hinanden, udtaler Messi.

Casillas har også tidligere meldt sin beundring og respekt for Messi ud offentligt.

- Han er den bedste angriber jeg har stået over for. Jeg har mødt ham mange gang, og er ikke i tvivl. Jeg har både gode og dårlige erfaringer med at stå over for ham, har Casillas udtalt ifølge AS. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi hylder Casillas efter stop

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder