Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi hylder også Casillas efter karrierestop

Nyheder - 6. august 2020Xavi hylder også Casillas efter karrierestop

©


Iker Casillas valgte for nyligt at sætte punktum for en gloværdig karriere og det har fået mange fodboldstjerner til tasterne med en besked til ham. Selvom han spillede for Real Madrid, så er der tale om en af de absolut største stjerner der gav en masse til fodbolden.

Lionel Messi var ude med en hyldest til Casillas og nu er turen kommet til Xavi, som spillede på landsholdet med Casillas - og desuden havde de en masse dueller i El Clásico.

- Iker, tak for de 23 år som holdkammerater, rivaler og mest af alt venner. I disse år har jeg set hvordan du er vokset som professionel og som person. Vi har nydt mnge sejre og nederlag sammen.

- Vi har været nede og rejst os igen. Selvom mange mennesker tror, at fodbold er det vigtigste, så ved vi, at det ikke er sandt. Vi ved, at det vigtigste er respekt og værdighed blandt mennesker. Derfor var vi i stand til at løse alle konflikter.

- Tillykke med din fantastiske karriere, min ven. Jeg ønsker dig alt det bedste i det kommende kapitela f dit liv. Tak, Iker.

Netop Xavi og Casillas er blandt de spillere, som har været i gamet i utrolig mange år. Casillas fik debut på Real Madrids C-hold i 1998 og har med over 1.000 kampe på profesionelt plan slået sit navn fast blandt de absolut største.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder