Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu freder de unge talenter

Nyheder - 7. august 2020Bartomeu freder de unge talenter

© EFE


Josep Maria Bartomeu har i sin tid som præsident i Barca ikke altid føt kærligheden fra klubbens fans på grund af sine valg, men hans seneste udtalelse vækker glæde, da han freder de unge talenter, der har udsigt til at få en reel chance i klubben. Det er ikke altid, at det er tilfældet.

- Trincao er ikke til salg. Det er Pedri, Ansu Fati, Riqui Puig, Araujo og Ter Stegen heller ikke, slog han fast og inkluderede Ter Stegen på listen som følge af, at klubben lige nu arbejder på at forlænge hans kontrakt.- De unge spillere er ikke til salg. Vi er i gang med at skabe en ny generation til fremtidens hold. Spillere som Puig, Ansu og Araujo bliver forfremmet til førsteholdet. Trincao og Pedri kommer til som Pjanic.

Dermed kan de unge spillere altså se frem til at få chancen på Barcas førstehold og som det vurderes, så er Setién manden man skal overbevise. Han er nemlig også træner i næste sæson, hvis man skal tro Bartomeu fra selvsamme interview med BeIN Sports.

- Setién har en kontrat frem til næste sommer og jeg er sikker på, at næste sæson bliver anderledes. Han (Setién) er træneren, som vi har sat vores lid til, følger Bartomeu yderligere op i interviewet.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder