Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hvordan stiller Barca op mod Napoli?

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 7. august 2020Hvordan stiller Barca op mod Napoli?

© Sport Life


I morgen spiller FC Barcelona mod Napoli på Camp Nou og Quique Setién er nødsaget til at ruske lidt i posen, hvad angår startopstillingen. Arturo Vidal og Sergio Busquets er begge i karantæne. Umtiti er skadet og Ronald Araujo kæmper for at blive helt fit til kampen. Yderligere gør Arthurs beslutning om at blive i Brasilien, bestemt ikke tingene nemmere for Quique Setién.

Indtil videre i sæsonen, har Barca ikke formået at putte nogen trofæer i trofæskabet, og derfor hviler der et kæmpe pres på spillerne samt staben i Champions League. Der skal leveres et flot resultat og det hele starter med kampen mod Napoli i morgen.

Som man har kunne læse indtil videre, er udvalget til startelveren begrænset. Derfor er det yderst spændende hvordan Quique Setién vælger at stille op, med alle de benspænd der nu er. Følgende er et bud på, hvordan Barca sandsynligvis stiller op i morgen.

Målmand og forsvar
Ter Stegen er Barcas klare førstemålmand og dét, ændrer sig ikke i morgen. Angående forsvaret har Barca to skadet midterforsvarer og det efterlader Piqué og Lenglet som startere til i morgen, hvilket også har været Quique Setiéns klare førstevalg sæsonen igennem. Jordi Alba er også klar og derfor starter han også. Det kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved, men når vi kommer til højrebacken, er det mere tvivlsomt. I de store kampe, plejer Sergi Roberto at starte og derfor ville det være naturligt, at Semedo starter på bænken. Men med en tyndt besat midtbane, hvor Roberto kan spille og Semedos gode takter efter La Liga genstarten, spås han til at starte på højrebacken.Midtbane
Grundet karantæner og Arthurs situation, er Setién efterladt med tre rendyrket midtbanespillere og derfor vil midtbanen højst sandsynligt bestå af De Jong, Rakitic og Riqui Puig. Givet at Semedo starter på højrebacken, kan Roberto også spille en rolle fra start eller senere som indskifter på midtbanen.

Angreb
Messi og Suárez er begge klar til at starte i morgen, så spørgsmålet kommer til at stå på, om det bliver Ansu Fati eller Griezmann der får chancen. Dette kommer højst sandsynligt til at afhænge af formationen, som med alt sandsynlighed enten bliver 4-3-3 eller 4-3-1-2. Sidstnævnte formation fungerede glimrende mod Villareal og derfor er det sandsynligt at Setién vælger den igen. Det vil betyde, at Griezmann kan starte mere centralt og forhåbentlig finde det gode sammenspil med Messi og Suárez, som han gjorde mod Villareal. 4-3-3 har været en blandet pose bolsjer i denne sæson, men med Fatis fart, er det også et sandsynligt valg, da han vil kunne udfordre fra kanten i denne formation.

Forventet formation
4-3-1-2

Forventet opstilling
Ter Stegen
Semedo, Piqué, Lenglet, Alba
De Jong, Rakitic, Puig
Messi, Suárez, Griezmann


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder