Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arsenal vil leje Coutinho: Barca skal betale løn

Transfermarked - 7. august 2020Arsenal vil leje Coutinho: Barca skal betale løn

©


Philippe Coutinho har endnu ikke sin fremtid på plads, men han er i snak med Arsenal, som har en konkret interesse i at hente ham til Emirate Stadium denne sommer. Men på grund af Barcas høje krav, er Arsenal kun interesseret i at leje ham for nu. Men det kræver en forhandling.

Arsenal vil nemlig kun leje Coutinho såfremt Barca fortsætter med at betale en del af Coutinhos løn. Det er ikke den løsning, som Barca er på udkig efter hvorfor det er tvivlsomt hvorvidt netop dette scenarie finder sted. Barca ønker at sælge Coutinho og hvis ikke man kan finde en køber, så udlejer man ham gerne såfremt man slipper for at betale hans løn.

Han er netop nu i Bayen München på en lejeaftale, men tyskerne finder det ikke interessant at købe ham hvorfor han i disse timer forbereder sig til Champions League velvidende, at han ikke aner hvor han spiller når sæsonen slutter. Barca opgiver dog ikke håbet om at få ham solgt.

Coutinhos agent, Kia Joorabchian, har flere gange slået fast, at Coutinho er interesseret i at vende tilbage til Premier League.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder