Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets om Arthur-situation: En overraskelse

Nyheder - 8. august 2020
Busquets om Arthur-situation: En overraskelse

©


Arthur har været i medierne af de helt forkerte årsager på det seneste. Der er to offentlige sider af historien, men man kommer nok aldrig til at blive bekræftet i, om Arthur eller Bartomeu har ret. Ikke desto mindre overraskede det Busquets, at Arthur valgte at blive hjemme i Brasilien.

Som bekendt fik spillerne en uges ferie af Setién efter sæsonens sidste ligakamp og da spillerne skulle returnere til træningen, dukkede Arthur aldrig op. Han står til at modtage en gigantisk bøde og samtidig er han helt klart færdig på Barcas hold, selvom han reelt set har kontrakt til Champions League er slut.

- Det var en overraskelse for alle, at Arthur ikke mødte ind til træning. Arthurs situation har været svær og det er kun spilleren selv og klubben, som kender til omstændighederne, forklarede Busquets på sit pressemøde forud for Napoli-kampen i dag, hvor netop Busquets er i karantæne.

- Vi har fulgt lidt med i de nyheder, som er kommet ud; at han nu vender tilbage, men her på sidelinjen håber vi på, at de kommer til enighed og at alle får det bedste ud af situationen. Vi fokuserer kun på Napoli-kampen internt i truppen, slog Busquets fast.

Arthur landede i Barcelona i går. Her skulle han straks tage en coronatest før han måtte tage ud på træningsanlægget til sine holdkammerater.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder