Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca i CL-kvartfinalerne for trettende år i træk

Champions League: Af Sajad Koftan - 9. august 2020Barca i CL-kvartfinalerne for trettende år i træk

© SPOT


Lionel Messi svingede tryllestaven i CL-ottendelasfinalen mod Napoli og sørgede dermed for at FC Barcelona er at finde i kvartfinalerne hvor det tyske storhold Bayern München venter - en kamp som kun skal afvikles over ét opgør ifølge de nye regler.

I næste uge skal Barca prøve kræfter mod de tyske mestre om en plads blandt de sidste fire hold i den præstigefyldte turnering, Champions League, hvor opgøret jo finder sted i Lissabon, Portugal.

Og med 3-1 sejren over Napoli er Barca nu at finde i CL-kvartfinalerne for trettende år i træk - en efterhånden stolt tradition som træner Quique Setién har videreført efter at de daværende Barca-trænere, Frank Rijkaard, Pep Guardiola, Tito Vilanova, Tata Martino, Luis Enrique og Ernesto Valverde har formået at gøre i de forgangne sæsoner.

Kun tre gange, ud af hele 18 forsøg, har Barca ikke formået at ryge videre fra CL-ottendedelsfinalerne, hvis man tager de statistiske briller på.

Det første fejlslagne forsøg var i sæsonen 1992-93, hvor CSKA Moskva blev endestationen.
Tolv år senere var Chelsea en for stor mundfuld, mens Liverpool agerede stopklods i 2006-07.

Fredag den 14 august klokken 21:00 skal Lionel Messi og Barcelona forsøge at stoppe den tyske maskine fra Bayern München.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder