Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suarez: Det er 50/50 mod Bayern

Nyheder: Af Sajad Koftan - 9. august 2020Suarez: Det er 50/50 mod Bayern

© SPORT


FC Barcelonas stjerne, Luis Suarez, som scorede i 3-1 sejren over Napoli i gårsdagens CL-opgør, talte med mediet Movistar om catalanernes chancer mod de tyske mestre fra Bayern München som Barca skal møde i kvartfinalerne i næste uge.

- Vi fik det vi gik efter, sagde den uruguayanske landsholdsangriber til mediet, netop som Barca havde forladt det tomme stadion.

- Lige siden La Liga sluttede for tre uger siden har vi forberedt os grundigt til kampen mod Napoli. Vi er glade for at være kommet videre.

- Vi var forberedte på Napolis presspil i anden halvleg, da de jo også jagter billetten til kvartfinalen. Men vores første halvleg var den bedste i lang tid, fortsatte Suarez.

FC Barcelona skal nu stå ansigt til ansigt med det formstærke tyske storhold, Bayern München, som nedsablede Chelsea med sammenlagt 7-1 over to kampe - cifre som ikke afskrækker Barcas vante målscorer.

- Bayern ? Alle hold har en chance, specielt over én kamp. Chancerne er 50/50, sagde Suarez og slog fast.

- De er et stærkt hold og favoritter til at løfte trofæet i denne turnering. Men alle hold er favoritter, når der kun er otte hold tilbage i turneringen. Det er 11 mod 11 i 90 minutter og alt kan ske, sagde Barca-stjernen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder