Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Matthäus: Bayern skal være dårlige for at tabe til Barca

Champions League - 9. august 2020Matthäus: Bayern skal være dårlige for at tabe til Barca

©


Der er gigant-kamp i Champions League når Barca og Bayern München fredag aften mødes i kvartfinalen. Bayern er favoritter hvis man kigger på hvad de forskellige bettingfirmaer har at sige til kampen - og Lothar Matthäus er da heller ikke i tvivl om, at Bayern møder et knap så velpoleret Barca-mandskab.

Bayern München spiller rigtig god fodbold i denne sæson og de frygter absolut ingen. De er på det højeste og er blandt favoritterne til at vinde Champions League. Derfor mener Lothar Matthäus, at tyskerne skal ramme en rigtig dårlig dag for at tabe til Barca.

- Selvfølgelig er Barca et godt hold med gode spillere, men jeg tror på, at Bayern skal lave mange fejl og spille dårligt før de taber kampen mod Barca, fortæller han og følger op:

- Alt kan ske når der er tale om én kamp. Èn dårlig aktion kan sende dig ud af turnering - det er typisk noget, som man kan rette såfremt der er en returkamp, fortæller han videre.

Som bekendt er der ingen returkampe i hverken kvart- eller semifinalen. Når kampen på fredag er færdig vil enten Barca eller Bayern være i semifinalen, som altså også afgøres over én kamp. Barca rejser til Portugal i næste uge, hvor de resterende kampe i Champions League afgøres.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder