Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidal og Busquets er tilbage mod Bayern

Champions League - 10. august 2020
Vidal og Busquets er tilbage mod Bayern

© Libre Uso / FRANCESC ADELANTADO


Der er storkamp på programmet fredag aften når Barca og Bayern München brager sammen i Champions Leagues kvartfinale. To hold, der er på to forskellige stadier i deres tur mod triumf og det gør Bayern til favoritter - men Barca får lidt ekstra luft i forhold til kampen mod Napoli.

Således får Quique Setién lov til at bruge Serigo Busquets og Arturo Vidal igen efter at de sad ude mod Napoli. Mod italienerne startede Rakitic som skraldemand mens De Jong og Roberto spillede på siderne. Mod Bayern vil det ikke overraske, hvis Vidal kom ind, da han kommer med fysisk og aggressivitet hvilket kan være med til at knække Bayern.

Busquets og Vidal sad ude mod Napoli med karantæne og kunne derfor glæde sig over, at holdkammeraterne formåede at sende italienerne ud af turneringen, da der nu er mulighed for endnu mere spilletid i sæsonen. Barca har kun Champions League tilbage på programmet før man får lidt hvile inden næste sæson, som med al sandsynlighed starter den 12. eller 19. september. Dog er dette ikke bekræftet endnu.

Alle kampe i Champions League spilles i Portugal på grund af coronavirus. Derfor får ingen fordel af at spille hjemme og som altid bliver det helt uden tilskuere.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder