Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Fem lyspunkter for Barcas CL-drøm

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 11. august 2020Medie: Fem lyspunkter for Barcas CL-drøm

©


Med sejren over Napoli er Barca klar til kvartfinalen på fredag mod Bayern München. En modstander som på nuværende tidspunkt regnes for Europas bedste hold. Lige meget hvordan man vender og drejer det, kommer det til at blive en stor mundfuld for Barca, som kæmper med interne problemer på ledelsesgangene og en summende uro i klubben. Når det er sagt, er der stadig håb og det har mediet Marca skitseret op med fem grunde.

Lionel Messi
Har man Messi, så har man altid en chance. Det har han vist gang på gang og argentineren spillede også en hovedrolle mod Napoli. Samtidig har han vist det overfor Bayern i både 2009 og i 2015, hvor det blev til fire mål og to assist i blot fire kampe. I 2013 var Bayern til gengæld et klart stærkere hold end Barca og her tabte Barca samlet 7-0 over to kampe.

Flere spillere
Sergio Busquets og Arturo Vidal er til rådighed igen efter at være ramt af karantæne i den seneste kamp. Hvis Barca triumferer på fredag, er der også mulighed for at Dembélé bliver spilleklar igen. Det vil give Setién bedre mulighed for at rotere og dermed holde spillerne friske. Der er allerede tale om spilletid til Dembélé på fredag.Frenkie De Jong er tilbage
Den talentfulde hollænder er tilbage og viste sig godt frem mod Napoli. Her spillede han en af sine bedste kampe i Blaugrana-trøjen og det er lige præcis dét, Barca har brug for i knockout-fasen. De Jong brød kæderne hos Napoli og tog mange rigtige beslutninger. Han afsluttede kampen med en flot afleveringsprocent på 93% - vel og mærke på Napolis banehalvdel.

Champions League formatet
Udover finalen, består kvartfinalen og semifinalen af blot en kamp i år, hvilket anses som en fordel for Barcelona. Det er trods alt nemmere at slå hold som Bayern München og Manchester City ud på 90 minutter fremfor 180 minutter. En fordel som Sergi Roberto fornyligt har snakket om. Han havde følgende at sige:
- Der er ingen favoritter i dette format.

Den defensive akse
Udover at sikre trofæet, har i sær Ter Stegen noget han vil bevise. Han kommer uden tvivl til at spille en afgørende rolle og når modstanderholdet har landsholdskonkurrenten på målmandsposten, må han være topmotiveret for at vise hvem der er bedst. Piqué og Lenglet har også fundet et fint samarbejde på det seneste og særligt Lenglet har fået store roser, efter hans præstation mod Napoli. Dertil har Semedo også vist højt niveau efter corona-pausen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder