Annonce


Annonce

Annonce

Ni spillere indleder pre-season i dag

Nyheder - 11. august 2020




Selvom sæsonen 2019/2020 endnu ikke er færdigspillet, tager hele ni Barca-spillere hul på forberedelserne til næste sæson mens den øvrige trup tager til Portugal for at spille kvartfinale i Champions League mod Bayern München.

Pedri, Trincão, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda og Oriol Busquets er alle landet i Barcelona. I dag og onsda gennemgår de lægetjek mens de træner for første gang torsdag, hvor den øvrige trup rejser til Portugal.

Onsdag er der tale om øvrige lægetjeks, som man ikke gennemgår tirsdag. Her forberedes spillerne til den første træning torsdag klokken 18.30 på Ciutat Esportiva Joan Gamper.

I næste uge er der planlagt fem træningspas - alle med stat klokken 9.30. Spillerne får således nok at se til samtidig med at man lærer hinanden bedre at kende og falder til i klubben. Der er dog tale om to forskellige grupper: Spillerne, som skal spille mod Bayern, træner tirsdag og onsdag morgen mens de rejser afsted torsdag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ni spillere indleder pre-season i dag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder