Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern bekræfter: Coutinho forlader os

Transfermarked - 12. august 2020Bayern bekræfter: Coutinho forlader os

©


Det har længe været en offentlig hemmelighed og Bayern har da også tidligere slået fast, at man kun ønskede at forlænge Philippe Coutinhos lejeaftale til sæsonen var slut, da den blev forlænget som følge af coronapausen. Nu er der sat ord på sagen - og Coutinho er endegyldigt færdig i Bayern.

Bayern München-præsident Karl-Heinz Rummenigge fortæller således, at der slet ikke er penge i kassen til at købe Coutinho fri. Da Bayern lejede Coutinho fik de inkluderet en købsoption med i aftalen som lød på 900 millioner koner såfremt man var tilfredse med brasilianerens arbejde - men man er ikke helt tilfredse og slet ikk til 900 millioner kroner.

- Som vi har sagt tidligere, så er Coutinhos aftale i Bayern slut. Vi kan ikke - og vil ikke - lave aftaler af den værdi, fortæller Rummenigge til tyske BILD og hentyder således til den enorme pris på 900 millioner euro for holde fast i i Coutinho.Rummenigge kommenterede også på den tidligere Barca-spiller, Thiago Alcantara, som lige nu står til at spille sin sidste sæson i Bayern. Han er klar til at tage et skridt videre i karrieren denne sommer. Det bekræftede Rummenigge også.

- Alle ved, at Thiago har informeret os om sit ønske om at tage en ny udfordring op. Hvis en klub er interesseret og klar til at betale en fair pris, så kigger vi på det.

Thiago vurderes til at koste i omegn af 300 millioner kroner og Liverpool ligner den mest interesserede klub - men endnu er der intet konkret.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder