Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rummenigge stikker til Ter Stegen

Champions League - 12. august 2020Rummenigge stikker til Ter Stegen

© Goal


Når Barca og Bayern München møddes i Champions Leagues kvartfinale fredag aften, er det ikke bare en kamp mellem to af verdens største klubber. Det er også en kamp mellem to af de bedste keepere og landsholdskammerater: Manuel Neuer og Marc-André ter Stegen.

I et par år er der mange som har ment, at Ter Stegen nu skal tage over for Neuer på landsholdet, men Joachim Löw har gang på gang vægtet Neuer højere end Ter Stegen uanset hvor godt sidstnævnte har spillet for Barca. Spørger man Bayern-præsidenten Karl-Heinz Rummenigge, så er Ter Stegen slet ikke verdensklasse.- Landsholdet er heldige at have to så gode keepere. Begge er uden tvivl blandt det absolutte topfelt. Neuer er verdensklasse mens Ter Stegen er på vej til at blive verdensklasse, fortæller Rummenigge og stikker således lidt til Ter Stegen før fredagens vigtige kampe.

Det kan uden lige kun bruges som motivation for Ter Stegen, som skal stå over for verdens varmeste angriber; Robert Lewandowski. Ter Stegens præstationer taler for sig selv, men der er ingen tvil om, at han bliver mere tændt når hans niveau tales ned af det tyske hold.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder