Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Wenger afviste Barca

Nyheder - 13. august 2020Medie: Wenger afviste Barca

© Mike Egerton - PA Wire/dpa


Den tidligere Arsenal-træner Arsene Wenger har siden sit stop i Arsenal modtaget adskillige tilbud for at vende tilbage til trænergangen, men det rigtige projekt er ikke dukket op endnu - det var heller ikke det rigtige projekt da Barca talte med ham.

Ifølge Le10Sport, så var det udelukkende projektet, som fik Wenger til at afvise Barcas plan om at hyre franskmanden. Alle er udmærket klar over, at Setién ikke har revolutioneret holdet eller forbedret det markant på nogen punkter, og derfor er der ikke tvivl om, at han skal op til eksamen i Champions League.

Xavi Hernandez lander som træner når han føler, at timingen er rigtig men i mellem tiden kunne Wenger have været manden til at lede den catalanske klub på Camp Nou - men det bliver ikke sådan. Laurent Blanc tilbød sig selv til Barca, men som Bartomeu fortalte, så overvejede man slet ikke at skille sig af med Setién.

Mediet erfarer dog att Bartomeu og co. havde kontakt til Wenger i håbet om at lokke ham til Camp Nou. Det skete bare ikke og det er de 22 sæsoner i Arsenal, som er seneste bedrift på banen for Wenger.

- Jeg er ikke interesseret i halve løsninger. Hvis den rigtige mulighed tilbyder sig, så slår jeg til - ellers gør jeg det ikke, forklarede Wenger for flere måneder siden om sin fremtidig træner-plan.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder