Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Så mange penge er der på spil mod Bayern

Champions League - 13. august 2020Så mange penge er der på spil mod Bayern

©


Der venter en lækkerbisken af en kamp når Barca og Bayern mødes i Champions Leagues kvartfinale i Portugal fredag aften. Tyskerne er favorit til at vinde opgøret og hvis de gør, så er der mange penge at hente. Motivationen bør være helt i top, da mange klubber rundt om i Europa bløder i disse dage.

Efter at coronakrisen har trukket en masse penge ud af mange klubber, luner det med succes på banen som giver ekstra penge. Barca skaffede knap 80 millioner kroner da de slog Napoli ud og gik videre til kvartfinalen. Nu er der endnu flere penge på spil når de møder Bayern: Vinderen kan tage sig godt af 90 millioner kroner.

Hvis man ikke kan nøjes med semifinalen og kvalificerer sig til finalen, så indhenter man yderligere 111 millioner kroner - altså i alt 281 millioner kroner for at vinde tre kampe (16-delsfinale, kvart- og semifinale). Hvis man vinder turneringen, kan man tilføje endnu 30 millioner kroner til den totale balance.Men så kvalificerer man sig også til den europæsiek Super Cup, som udløser 26 millioner kroner mens en sejr i finalen giver endnu 30 millioner kroner. Det kan altså gå hen og blive en masse vinde, som den samlede vinder kan hente. Barca nåede frem til semifinalen sidste sæson og tjente i alt 871 millioner kroner mens vinderne fra Liverpool, som i øvrigt slog Barca ud, 'kun' tjente 826 millioner kroner. Barca tjente mest blandt alle deltagere i turneringen sidste sæson.

Grunden til at Barca tjente mere end f.eks. vinderne fra Liverpool skal findes i, at Barca tjente mere gennem gruppespillet, hvor man sluttede som på toppen mens Liverpool sluttede på andenpladsen bag PSG. Desuden er der også koefficienter og andre faktorer der spiller ind.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder