Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi fortæller hvorfor han afviste Barca

Nyheder - 13. august 2020Xavi fortæller hvorfor han afviste Barca

© Bild


For otte måneder siden fik Xavi muligheden for at vende tilbage til Barca, denne gang som cheftræner, men han valgte at afvise. Siden forklarede Eric Abidal, at man aldrig tilbød Xavi jobbet, men det er blot én af grundene til, at Xavi afviste. Der er for meget rod i klubben.

Det er ingen hemmelighed, at Bartomeu har svært ved at styre klubben med al den uro, som der foregår - og har foregået længe - og Xavi ønskede ikke at blive en del af det hvorfor han pænt takkede nej tak. Nu åbner han op omkring situationen.

- Jeg tror ikke på, at tiden er inde til at vende tilbage til Barca. Der er meget larm rundt om klubben som ikke er sportsrelateret. Derfor tror jeg ikke på, at tiden er inde. Det fortalte jeg dem (klubben) i januar og de har ikke kontaktet mig siden. Jeg ønsker dem selvfølgelig alt det bedste og jeg har enorm respekt for Quique Setién og den måde, han ser fodbolden på.- Setién elsker at spille på den måde, som Barca skal spille på - det er 'cruyffismo'. Derudover er det også et spørgsmålet om resultaterne kommer.

- Jeg suger en masse erfaring til mig og selvfølgelig vil det være et privilegium at træne Barca en dag. Jeg ønsker mig en gruppe rundt om mig, som er velkendte i klubben - folk, som jeg stoler på og som har de samme værdier.

Xavi forlængede for nyligt sin kontrakt i Qatar med endnu en sæson og dermed forventes han ikke at blive træner i Barca i næste sæson, selvom der var en åbning til det. Hvornår han lander i klubben er dog kun et spørgsmål om tid.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder