Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Ousmane Dembélé er klar igen

Skader - 13. august 2020Officielt: Ousmane Dembélé er klar igen

©


Endelig er der godt nyt for Ousmane Dembélé. Han har her til aften modtaget det grønne lys fra klubbens læger og er dermed til Quique Setiéns rådighed når Barca møder Bayern på Estadio da Luz i morgen aften. Efter træningen i dag kunne man slå fast, at Dembélé er klar.

Barca trænede på Estadio da Luz her til aften, hvor kampen finder sted i morgen. Her skulle Dembélé bestå de sidste træningsøvelser før han kunne modtage det grønne lys. Han trænede på lige fod med alle de øvrige spillere og efter træningen fik han så det grønne lys.Dembélé blev den 29. november 2019 konstateret skadet og allerede her slog man fast, at han ville være ude frem til februar i år. Netop som han var på vej tilbage, blev han igen skadet og denne gang var en operation nødvendig. Et kæmpe slag for franskmanden, som ellers havde kæmpet hårdt for at vende retur.

Under et træningspas netop som han var på vej tilbage, gik han atter engang i stykker og siden sin operation den 11. februar har han skridt for skridt kæmpet sig tilbage og forløsningen kom altså i dag, da han endelig fik det grønne lys. Nu er håbet, at han kan spille med og undgå skader og endelig vise sit potentiale frem for alvor.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder