Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern-træner: Messi er verdens bedste

Champions League - 14. august 2020Bayern-træner: Messi er verdens bedste

© AS


I optakten frem mod aftenens brag i Champions Leagues kvartfinale mellem Barca og Bayern, har adskillige tidligere Bayern-profiler samt et par stykker fra tyskernes ledelse været ude og slå fast, at Bayern er bedre og stærkere end Barca og at Lewandowski er bedre end Messi.

I avisen Sport kalder man det for tysk arrogance, men Bayern-træner Flick var ikke interesseret i at drømme - han slog fast, at Messi er verdens bedste spiller - og har været det længe med afstand.

- Man kan ikke sammenligne Lewandowski med Messi. Lewandowski er en ekstraordinær angriber og har en enorm kvalitet i boksen, hvor han altid scorer mål. Han kan også assistere, forklarede Flick på sit sene pressemøde i aftes før han fulgte op:- Jeg mener dog at Messi med afstand har været verdens bedste spiller de seneste år. Men det er ikke Bayern mod Messi, det er Bayern mod Barca. Messi er en stor spiller og vi har lagt en plan for at stoppe ham, men selvfølgelig fortæller jeg ikke om den her.

- Jeg kan kun sige, at vi har ekstrem respekt for Barca. De har været dominerende i mange år og både trænere og klubber har set op til den måde, de træner og spiller på. De har gode spillere - det er ikke kun Messi - men Piqué, Rakitic, Busquets, Griezmann, Suárez og Ter Stegen.

- De er virkelige stærke og vi kender til deres stærke sider. Vi kommer til at spille på vores styrker med vores eget spil og vi håber, at vores plan virker, kom det fra cheftræner Flick forud for kampen i aften, hvor Bayern hos de fleste bookmakere er favorit til at vinde kampen i ordinær tid.

Barcas svingende resultater og spil har bidraget til at Bayern er favoritter, da tyskerne har haft en stærk sæsonafslutning og vist sig frem som et stærkt hold. I aften får begge mandskaber dog en enorm opgave at skulle løse. Der er kick off klokken 21 på TV3+.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder