Annonce


Annonce

Annonce

Setién: Lewandowski er ikke på Messis niveau

Champions League - 14. august 2020




Robert Lewandowski har scoret mange mål i denne sæson og derfor mener mange, at han fortjener Ballon d'Or. Angriberens egen træner er dog ikke i tvivl om, at Lionel Messi er verdens bedste spiller og det er Quique Setién heller ikke, som blev bedt om at kommentere på situationen.

Op mod aftenens kamp mellem Barca og Bayern har historien blandt andet gået på Lewandowski vilde form og Messis altid høje niveau. Setién er dog ikke i tvivl om, at Lewandowski ikke er på Messis niveau.

- Lewandowski er en god fodboldspiller, men han er ikke på Messis niveau. Det er der ingen tvivl om. Lige nu er Lewandowski i god form med 13 mål i CHampions League og han får meget hjælp af sine holdkammerater. Men vi se, hvad Messi gjorde den anden dag mod Napoli. Det er dejligt, at man kan nyde så gode spillere, forklarede Setién på sit pressemøde i går.

Der er lagt op til en spændende kamp, hvor der er tale om et Bayern-hold i storform mens Barcas nærmest hele sæsonen har kæmpet efter formen. Messi har reddet Barca mange gange med sine magiske dribleture og spørgsmålet er om han kan gøre det igen i aften når der blæses til kamp klokken 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Setién: Lewandowski er ikke på Messis niveau

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder