Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juventus vil erstatte Dybala med Griezmann

Transfermarked - 17. august 2020Juventus vil erstatte Dybala med Griezmann

©


Juventus er lige nu en seriøs bejler til Antoine Griezmann, som bliver brugt totalt forkert i Barca og derfor ikke har præsteret særlig godt. Franskmanden har opført sig eksemplarisk og professionel til trods for den svære tid, men måske er fremtid i Italien.

Paulo Dybala pønser nemlig på at kigge nærmere på de tilbud, han har fået fra Manchester City og Real Madrid og i den forbindelse har Juventus udset sig Griezmann som argentinerens direkte erstatning.

Ifølge Calciomercato kan der dog opstå komplikationer, da Barca næppe kommer til at sende Griezmann billigt afsted. Barca gav selv 120 millioner euro for den franske angriber, og ser gerne at man får en stor del af det beløb tilbage hvis man skal acceptere et salg.

Juventus er udmærket klar over Barcas ønske, og derfor afhænger det naturligvis også totalt af, hvad Juventus kan få for at sælge Dybala, der er klar til at prøve en ny udfordring i et nyt land. Premier League har længe været et ønskescenarie for Dybala, men Real Madrid er også inde i billedet.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder