Annonce


Annonce

Annonce

Sandheden: Setién skuffede Bartomeu

Nyheder - 19. august 2020




Quique Setién nåede kun at få syv måneder i jobbet som Barcas cheftræner og meget af den tid gik med at sidde derhjemme i sofaen på grund af coronavirussen. Da man endelig kom tilbage, smed man La Liga og Champions League langt væk. Man endte med at tabe La Liga klart mens Bayern-kampen blev et historisk nederlag.

Mange husker hvordan Setién fik Real Betis til at spille flot fodbold og man mente, at træneren blot havde brug for et par ekstra individualister til at skabe noget stort og det fik han i den grad også i Barca, men han formåede overhovedet ikke at levere varen - på intet tidspunkt var der decideret forbedring af spilet og det udnyttede hold fra Bayern til Osasuna.

Nu er det kommet frem - ifølge Marca, Sport og Mundo Deportivo - at Setién faktisk skuffede Bartomeu. Da Setién i starten af året var til samtale bad Bartomeu ham nemlig om at holde fast i sin egen måde at gøre tingene på, men lynhurtigt kunne Bartomeu se, at Setién ikke formåede at styre omklædnigsrummet og dag for dag handlede det i mindre grad om at gøre det som han blev ansat til hvilket skuffede Bartomeu da han var vidne til en træner, der ikke kunne klare opgaven.



Under interviewet med Josep Maria Bartomeu i aftes forklarede præsidenten, at man 'spiller som man træner' og det var en direkte stikpille til Setién; man trænede ikke godt og derfor spillede man heller ikke godt. Det er kun kampen mod Villarreal, som står skarpt, men det var primært fordi, at man forsøgte sig med et nyt system hvor Griezmann fik en mere fri rolle og scorede et flot mål - men straks var det tilbage på kanten med franskmanden og det generelle spil nåede aldrig samme højder.

Bartomeu lagde i aftes vægt på, at den nye, kommende træner, Ronald Koeman, kender klubbens filosofi og det må mere end andet betyde, at man gerne vil tilbage til dengang, hvor Barca forsvarede og angreb med bolden - det har ikke været tilfældet længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sandheden: Setién skuffede Bartomeu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder