Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez, Alba og Busquets vil ikke skifte

Transfermarked - 19. august 2020
Suárez, Alba og Busquets vil ikke skifte

©


Det er endelig officielt, at Barca har hyret Ronald Koeman til at få styr på spillet i Barca, som har været nedadgående i flere år. Hollænderen kommer ind på et tidspunkt, hvor der skal træffesn mange svære valg - blandt andet skal flere tunge spillere ud.

Luis Suárez, Sergio Busquets og Jordi Alba nævnes alle som færdige spillere og ingen af de tre blev nævnt af præsident Bartomeu i går, da han på live tv valgte at frede syv spillere. Dermed er resten af truppen potentielt set sat til salg og nu er spørgsmålet hvor mange spillere man får solgt - og hvordan det kommer til at forløbe.

Det bliver dog ikke let for Barca at gribe ind og sælge de løntunge spillere. Igennem deres bagland har Suárez, Alba og Busquets alle gjort det klart, at de ikke har intentioner om at forlade klubben da de stadig tror på, at de har mere at bidrage med. Spørgsmålet er også om Koeman vælger at lade dem blive, men med planen om at køre nye spillere i stilling til positionerne på banen.

Samtidig slog Bartomeu hårdt ned på økonomien i Barca, som lige nu bliver styret af en voldsom regning til lønninger. Bartomeu forklarede, at der skal lønreduktioner til for at hente nye spillere og det må betyde, at adskillige spillere må acceptere at blive solgt eller gå ned i løn. Arbejdet er allerde startet for Koeman, men han får mere tid og plads til det efter i aften, hvor han rent officielt bliver præsenteret som Barca-træner. Klubben har bekræftet, at det sker klokken 18.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder