Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Fulham viser interesse for Gerard Piqué

Transfermarked - 20. august 2020




Gerard Piqué er blandt de mere udskældte spillere på Barcas hold i disse dage og mange peger på, at hans tid i klubben er slut. Efter at præsident Bartomeu varslede enorme ændringer i truppen, har Fulham rykket lynhurtigt - og selvom det måske virker usandsynligt, så forsøger englænderne sig alligevel.

Størst delen af Barcas førstehold er på salgslisten såfremt der kommer et godt bud og Piqué udtalte da også efter Bayern-kampen, at han er klar til at forlade klubben hvis det er det, som der skal til for at få alt på rette køl igen. Og måske bliver det netop nødvendigt selvom Piqué om nogen er indbegrebet af Barca og en sand legende i klubben.

Ifølge Sport har Fulham således tilbudt Piqué chancen for at vende tilbage til England, hvor han tidligere har optrådt for Manchester United uden held. London-klubben er efter Piqué i jagten på at tilføre holdet erfaring i den kommende sæson i Premier League.

Om Piqué er klar til at rykke hele vejen til England er det helt store spørgsmål. Med kone og børn er det ikke den samme unge gut, som frit kan flyve rundt som tidligere i karrieren, så der skal en del overbevisning til fra Fulham hvis det skal lykkes dem at hente Piqué. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Fulham viser interesse for Gerard Piqué

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder